Superassistent søkes (deltid)

Liker du varierende oppgaver og en uforutsigbar hverdag? Er du impulsiv og ønsker en fleksibel jobb? Ønsker du å jobbe mye i perioder?
Kanskje er akkurat du superassistenten jeg trenger?

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er en annerledes måte å organisere bistand og assistanse til personer med nedsatt funksjonsevne. Istedenfor å være passiv mottaker er jeg daglig leder i eget liv. Jeg velger selv hvordan hverdagen min skal være. Det vil si at jeg kan leve akkurat så fritt og fleksibelt som jeg ville gjort om jeg ikke hadde en funksjonsnedsettelse. Jeg har ledig flere stillinger i mitt team som tilkallingsvikar. Jeg trenger deg som er fleksibel og gjerne jobber mye i perioder. Arbeidsmengden vil varier. Formell arbeidsgiver er prima assistanse.

Hvem er jeg?
Kvinne på 29 år som har en progressiv muskelsykdom. Jeg arbeider 70% og har kjæreste samt en katt. Hverdagen min er uforutsigbar og varierende, hva jeg gjør varierer mye fra dag til dag. Som personlig assistent er du mine armer og bein, du er med på gjøre mitt aktive liv mulig. Arbeidsoppgavene dine varierer mye i takt med mine planer. Det er fordel om du liker å ha det ryddig rundt deg og synest vasking er ok+. Det vil være noe hjelp til personlig og praktiske gjøremål. Det vil være aktuelt med opplæring i intravenøs ernæring etter avtale. Du trenger ikke ha noen spesielle kunnskaper eller erfaringer, da det viktigste for jobben er at vi kommer overens. Derfor er personlig egnethet viktigst.

Hvem er du?
Du er fleksibel og ønsker en deltidsjobb. Du er positiv og tålmodig. Det er en fordel om du liker litt uforutsigbarhet og ikke er avhengig av å vite dagens plan i forvegen. Du må ha førerkort. Du er røykfri da jeg har dårlige lunger (snus er ok), du er presis, pliktoppfyllende og ikke redd for å ta i et tak. God fysisk form er en fordel da jobben innebærer noen løft. Du må være kvinne, dette pga kjønnsdelte garderober i svømmehall/treningssenter. Om du også har sans for humor og liker hektiske dager, ja da snakker vi full pott. Du må også ha plettfri vandelsattest.

It is also possible to apply for this position with an application in English. But the position requier that you speak well at leas one of the following languages English, Norwegian or Norwegian sign language.

Lønn etter avtale, arbeidstid vil kunne variere kveld, natt, dag, helg og helligdag. Arbeidsted er i Tromsø i min bolig og der jeg ellers befinner meg. Det vil kunne være aktuelt med reiser etter avtale. Oppstart i januar/februar.
Om dette høres ut som en jobb for deg send CV og søknad til ingrid.thunem@gmail.com.