Er du min nye superassistent?

Jeg er en aktiv 11 års gammel jente som elsker å finne på mye sprell, men problemet er at kroppen min ikke fungerer slik som den skal og da er det vanskelig å gjennomføre alle rampestrekene som jeg har planlagt. Det er nettopp derfor jeg er på jakt etter nye superassistenter (altså BPA). Jeg bor i Os kommune sammen med min mamma, pappa, storesøster og Ellinor, som er hunden vår.

Som sagt er jeg en aktiv jente så jeg har mange interesser og aktiviteter som jeg liker, og jeg håper at du også deler noen av mine interesser og at vi kan finne på mye gøy sammen.

Jeg liker:

– Dyr, spesielt hunder. Har hund selv så du kan ikke ha allergi.

– Teater, jeg er selv med i en gruppe og jeg liker å dra å se på forestillinger.

– Vennene mine, vi har det morsomt sammen og finner på mye sprell.

– Spill, altså på pc. Spill som Fortnite syns jeg er gøy.

– Snapchat er morsomt, så gjerne ha en interesse der.

– Rampestreker, skremme folk er uhyre morsomt, så du må ha en sans for rampestreker og litt humor.

Selv om jeg liker å ha det gøy har jeg også behov for hjelp til dagligdagse ting som gjør at jeg kan leve en så normal hverdag som mulig, det er ting som personlig stell og måltider (alt dette vil du få opplæring til). Også syns mine foreldre det er viktig at du er:

– Pålitelig

– Punktlig

– Lærevillig

– Tålmodig

– Fleksibel

– Har gode kommunikasjonsevner

Alle disse punktene er jeg for så vidt er enig i. Jeg har også en superkul bil så du må ha førerkort klasse B og være villig til å kjøre stor bil. Det er dårlig kollektivmuligheter til der jeg bor så du må ha egen bil.

Jeg søker 2-3 tilkallingsassistenter som kan jobbe hovedsakelig i helger og skoleferier. Også noen ettermiddager. Når det gjelder arbeidstid så vil den være litt fleksibel. Alt dette kan vi avklare under intervju. God mulighet for fast arbeid.

Hvis du, etter å ha lest alt dette, er en ung kvinne (dere andre kan også søke) og tror du kan være min nye superassistent, så send inn en søknad! Og ja, legg med en sånn CV.

Søknad og CV skal merkes 1407 og sendes til andreas.aasberg@primaassistanse.no