Dersom du klikket inn på denne annonsen, så leter du etter en jobb. Er du på jakt etter en hvilken som helst slags jobb og bare tar det du får, kan du klikke videre. For at du skal kunne jobbe hos meg, så må du virkelig ville jobbe med mennesker, og du må ha en reelt ønske om å hjelpe. Jeg har nemlig en muskelsykdom og trenger hjelp i hverdagen for at ting skal gå rundt. Jeg søker etter noen til flere BPA-stillinger, og trenger hjelp til å vaske hjemmet mitt (og det meste av husarbeid), samt å hjelpe meg med å ta vare på datteren min på litt over 1 år. Alt som hverdagen inneholder for meg og familien min, må du kunne bistå med. Hverdagen kan ikke planlegges, så du må kunne bli med på shopping, eller vaske gulvet, og alt inn i mellom.

Har jeg mistet deg, eller henger du fortsatt med? Henger med? BRA! La meg i så fall gå gjennom de formelle tingene som du trenger å “bestå” for å jobbe hos meg.

  • Du må ha plettfri vandel
  • Du må ha førerkort, og tørre og kjøre en større bil
  • Du må kunne snakke og skrive flytende norsk eller engelsk.

Disse tingene er krav. Videre så er jo jeg på jakt etter drømmeassistenten min, og jeg vil prøve å beskrive henne. Ja, aller helst så er du en jente, siden du skal bistå i noe personlig pleie. Du er ellers en person som er pålitelig, ansvarsfull, og snill. Du bør være i stand til å lese en situasjon, og forstå når det er på tide å trekke seg tilbake, og når du kan fortelle meg om hva du gjorde i helgen etc. Du bør være flink med barn, og aller helst være en rolig person. Forhåpentligvis så er du ca 25-40 år gammel, men dette handler mest om kjemi, så det er ikke et krav. Dersom du oppfyller alle disse kriteriene mine, og du også er fleksibel når det gjelder arbeidstider, så håper jeg virkelig at du søker på en av stillingene hos meg!

Jeg leter etter personer til 3 forskjellige stillinger,: 65% fast, 30% vikariat og tilkalling. Husk å skriv i søknaden hvilken stilling du er interessert i! Alle stillingene kan på sikt øke.

Arbeidstid vil for det meste være dagtid i ukedagene, samt dagtid i helg. Det kan også bli aktuelt med kveldstid.

Søknader vurderes forløpende.

Send søknad med emne “123 BPA SØKNAD” og CV til: linenordal22@gmail.com.

Ønsket kompetanse

  • Førerkort klasse B